20 év csapatépítő munka, kalandos táborok, egyéni kihívások, csoportos fejlődés, gyalog túra, bicikli túra, kenu túra, értékes barátságok, torkaszakat éneklés, elvarázsolt tábortüzek, küzdelem az aranyalmáért, önfeledt nevetések, izgalmas számháborúk, történelmi utazások mind erről és értékeinkről olvashattok az új csapatkönyvünkben. A könyv a 20 éves csapat jubinkra készült és a karácsonyi ünnepségre lett kész, ahol minden cserkész ajándékba kapott egy példányt és otthon boldogan mutathatta a szüleinek és barátainak.

Az 50 oldalas kiadvány többszáz fotóban számol be az elmúlt két évtizedről, mindenki megtalálhatja magát és barátait a tematikus képválogatásban. Az olvasót csapatunk vezetőinek, tagjainak írásai kalauzolja az időutazás során, így megtudhatjuk, hogy hogyan készüljünk fel egy kirándulásra, mit jelentenek számunkra a cserkésztörvények, illetve hogy ki a csapatzászlónk „édesanyja”.

A könyv megvalósulásában Landstoff Judit médiásunknak, Dr. Konthur Zoltán és Szántó-Konthur Krisztina csapatvazetőknek volt kulcsszerepük, a képeket pedig egy egész kattogtató had szolgálta a közös üstbe. A jubikönyvünk megtestesülését a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.

A könyv megvásárolható a 86. sz. Apáczai Csere János cserkészcsapatnál: www.berlini-cserkeszek.de